نکات مربوط به ارسال و پذیرش مقاله
- نشریه «علم سنجی کاسپین» در پذیرش یا رد و ویرایش علمی و ادبی مقالات، آزاد است.
- مقاله ارسالی به نشریه «علم سنجی کاسپین» نباید قبلا در جای دیگری ارائه یا منتشر شده و یا همزمان جهت انتشار به نشریات دیگر ارسال شده باشد.
- نویسندگان باید فقط از طریق بخش ارسال مقاله سامانه نشریه «علم سنجی کاسپین» جهت ارسال مقاله اقدام کنند، به مقالات ارسالی از طریق ایمیل یا ارسال نسخه چاپی ترتیب اثر داده نخواهد شد. برای ارسال مقاله، نویسنده مسئول باید ابتدا در بخش «ثبت نام در سامانه» اقدام به ثبت نام در سامانه نشریه نماید.
- نویسندگان باید همه مراحل ارزیابی مقاله را صرفا از طریق صفحه شخصی خود در سامانه مجله دنبال نمایند.
- تکمیل و امضاء فرم تعهدنامه توسط همه نویسندگان الزامی است. مقالاتی که فاقد فرم تعهدنامه نویسندگان باشند، در روند داوری و انتشار قرار نمی گیرند.
- نشریه علم سنجی کاسپین صرفا مقالا "تپژوهشی" حاوی یافته های اصیل و نو را که حاصل تحقیق نویسندگان است را می پذیرد (نکته: مقالات ترجمه ای پذیرفته نمیشوند)
-مقالات "مروری" صرفا از شخصیت های مشهور و مجرب که در حوزه موضوعی خاص مقاله صاحب نظر بوده و به تعداد قابل قبولی از مقالات منتشر شده خود در مقاله ارسالی ارجاع داده اند، پذیرفته می شود(حداقل 3 مقاله)
دستورالعمل نگارش مقالات
- حجم مقاله حداکثر 6500 کلمه باشد.
- مقاله باید از نظر ساختار حایز شرایط زیر باشد:
- عنوان فارسی و انگلیسی
- شیوه درج مشخصات نویسندگان
- نویسنده مسئول: فرستنده مقاله به عنوان مسئول اصلی مقاله در نظر گرفته می شود و کلیه مکاتبات و اطلاع رسانی های بعدی با وی صورت می گیرد. هنگام ارسال مقاله باید نامه ای مبنی بر تایید «نویسنده مسئول» با امضای کلیه نویسندگان مقاله به مجله ارسال شود.(فرم تعهدنامه)
* مشخصات نویسنده مسئول: نام، نام خانوادگی، رتبه علمی، رشته تحصیلی یا تخصص، سازمان محل خدمت / آدرس آکادمیک (نام گروه، نام بخش، نام دانشکده، نام دانشگاه، شهر، کشور)، پست الکترونیک
* مشخصات سایر نویسندگان: نام، نام خانوادگی، رتبه علمی، رشته تحصیلی، سازمان محل خدمت / آدرس آکادمیک (نام گروه، نام بخش، نام دانشکده، نام دانشگاه، شهر، کشور)
- چکیده فارسی و انگلیسی 150-250)کلمه) شامل: هدف(Aim)، مواد و روشها(Materials and Methods)، یافتهها(Findings) ، نتیجهگیری (Conclusion)
- کلیدواژه های فارسی و انگـلیسی (5-3کلیدواژه)
- متن اصلی: مقدمه(Introduction)، مواد و روش ها(Materials and Methods)، یافته ها(Findings)، بحث و نتیجه گیری(Conclusion)، بخش تقدیر و تشکر (در صورت صلاحدید نویسنده و حداکثر در 3 سطر)
- زبان مقاله باید فارسی باشد. از آوردن اصطلاحات خارجی که معادل های دقیق و رسایی در زبان فارسی دارند، خودداری شده و در مواقع ضروری، معادل لاتین واژه مورد نظر، جلوی آن داخل پرانتز نوشته شود. معادل لاتین یک کلمه، فقط یکبار و در اولین مورد استفاده کلمه فارسی آن درج می شود.
نکات ویراستاری
- مقاله باید با نرم افزار word 2007 یا نسخه های بالاتر تایپ شود.
- کل متن مقاله به صورت یکستونی و در کاغذ A4 با فواصل مساوی 3 سانتیمتر از بالا، پایین، چپ و راست صفحه تایپ شود.
- نوع فونت متن: متون فارسی با فونت میترا (B Mitra) و متون انگلیسی با فونت Times New Roman تایپ شوند.
- فواصل خطوط در تمام مقاله 1 واحد باشد.
- در صفحه اول باید ابتدا چکیده و کلیدواژه های فارسی (اندازه 11) و در انتهای مقاله قبل از بخش منابع، چکیده و کلیدواژه های انگلیسی (اندازه 10) درج شود.
- نوشته های فارسی صفحات متن اصلی مقاله با فونت اندازه 12 و نوشته های انگلیسی با فونت اندازه 11 نوشته شوند. تیترها بُلد درج شده و (Bold) منابع در انتهای متن اصلی و با اندازه فونت 10 نوشته شوند.
- نمودارها و جداول همراه با شماره و توضیح (اندازه فارسی 10 و انگلیسی 9 ) درج شوند.
الگوی استناددهی
- الگوی استناددهی نشریه علم سنجی کاسپین، روش ونکوور Vancouver است.
- برای ارجاع به یک منبع باید از سیستم شماره گذاری استفاده گردد. بدین شکل که منابع در قسمت فهرست منابع و براساس ترتیب استفاده در متن مرتب گردیده و شماره گذاری شوند. برای ارجاع در داخل متن، عدد مربوط به منبع مورد نظر در پرانتز آورده شود.
- توصیه می شود یکی از نرم افزارهای مدیریت ماخذنویسی مانند اندنوت (EndNote) برای استناد دهی مورد استفاده قرار گیرد. برای استفاده از راهنمای روش ونکوور از این فایل استفاده کنید.
نکته: تا حد امکان منابع مورد استفاده در مقالات باید از طریق یکی از پایگاه های اطلاعاتی یا استنادی معتبر داخلی و خارجی(ISI,SCOPUS,IndexCopernicus,ISC,PubMed,...) قابل دسترس باشند.
- به دلیل مشکلات استناددهی مقالات فارسی در بانک های اطلاعاتی بین المللی، پیشنهاد می شود کلیه منابع فارسی، به زبان انگلیسی و بر مبنای الگوی ونکوور درج شوند. در صورتی که در منبع اصلی ترجمه انگلیسی عنوان مقاله،نام مجله یا کتاب وجود دارد، از همان ترجمه انگلیسی استفاده کنید. در صورتی که ترجمه انگلیسی برای منبع فارسی در خود منبع اصلی ذکر نشده است، لازم است «عنوان مقاله، عنوان مجله و نیز اسامی نویسندگان» آوا نویسی شده و در پایان عبارت [in Persian] درج شود.
- درج کد DOI برای مآخذی که دارای این کد هستند، مورد تاکید می باشد.
بخش تقدیر و تشکر: پیشنهاد می شود از مؤسسههای همکار و تأمین کننده اعتبار بودجه پژوهش نام برده شود. از افرادی که به نحوی در انجام پژوهش مربوطه نقش داشتهاند، یا در تهیه و فراهم نمودن امکانات مورد نیاز تلاش نمودهاند و نیز از افرادی که به نحوی در بررسی و تنظیم مقاله زحمت کشیدهاند، با ذکر نام، قدردانی و سپاسگزاری شود. کسب مجوز از سازمانها یا افرادی که نام آنها برای قدردانی ذکر میشوند؛ الزامی است. |